Dansk kvalitet og erfaring forenet i ét driftsikkert produkt.

Dynax har mere end 30 års erfaring med produktion af spindelmotorer/Aktuatorer produceret på mål og med præcis de egenskaber som vores kunder efterspørger fra gang til gang.

Med en Dynax aktuator får du optimal driftsstabilitet leveret i et enkelt og elegant design. Vores produktionsmetoder og de anvendte komponenter er gennemtestede og mange års erfaring er din garanti for at du får det bedste produkt på markedet.
At vi er bedst betyder dog ikke samtidig at vi er dyrest. For selvom at at vi producerer vores såkaldte aktuatorer/spindelmotorer på mål og med de egenskaber du efterspøger, fra gang til gang, så er vi stadig konkurrencedygtige på både pris og leveringshastighed. Hvis det virkelig haster leverer vi sågar fra dag til dag.

Andre behov eller ønsker?

Hold dig ikke tilbage – kontakt os på 87591212
Vores aktuator-specialister er altid klar med rådgivning og bud på hvordan din opgave løses bedst muligt. Med afsæt i mere end 30 års erfaring har vi prøvet lidt af hvert, så vi tør godt garantere at vi har den tilstrækkelige knowhow til at sikre dig den løsning der fungerer bedst i praksis.